MesMed MM-013 Éjjeli lámpa - Bagoly

SKU: 6331610
144 81 lei
Stoc epuizat
Descriere
A puha tapintású szilikon éjszakai lámpa ideális fény a gyerekszobába - gyengéden megvilágítja a sötétséget és színekkel tölti meg a kicsik hálószobáját.

Higiénikus

Fontos előnye, hogy az éjjeli lámpa könnyen tisztítható, így nagyon könnyen tisztán tartható.

Hasznos az elalváshoz

Még soha nem volt ilyen könnyű elaltatni a babát. Az éjjeli lámpa 3 világítási móddal rendelkezik 8 kellemes és gyengéd színben, amelyek könnyen megnyugtatják a sötétben félő gyermeket. Ha eddig kihívást jelentett gyermeke számára az elalvás és az ágyban maradás, az elalvás nem jelent majd problémát, mivel a puha és imádnivaló Baglyot a kezében tarthatja.

Békés éjszakai alvás

A LED lámpa mesés, megnyugtató, hangulatot teremt a szoba meleg színekkel való megvilágításával. A kicsi biztonságban fogja érezni magát, ami biztosítja a nyugodt alvást a sötétben, és a szülők is nyugodtan alhatnak.

Lágy fény

Akkor ajánlott, ha éjszakai pelenkázáshoz és etetéshez van szüksége világításra - a lágy fény nem ébreszti fel a babát. A puha szilikon lámpa állítható fényerősséggel rendelkezik.

Barátságos játék

Az állat érdekes formájának köszönhetően a lámpa a kisgyermek legjobb barátja és játéka is lehet. A gyermeklámpa kellemes és puha tapintású.

Az utazótárs

A kisgyermek bárhová magával viheti - a lámpát tökéletes méretre tervezték, hogy a baba könnyedén a kezében tartsa. Tartós és ütésálló. Lámpásként is használható.

Támogatja a baba fejlődését

A baba- és kisgyermeklámpa pozitívan befolyásolja a látás- és tapintásérzék fejlődését. Összenyomáskor megváltoztatja alakját, majd egy idő után visszatér eredeti formájába, így minden gyermek kíváncsiságát felkelti. Érintésvezérlés - nagyszerű szórakozást nyújt. Változó színek - serkenti a képzeletet és vonzza a figyelmet.

Biztonságos

Az éjjeli lámpát elsősorban a kicsik biztonságát szem előtt tartva tervezték, és kiváló minőségű, nem mérgező, BPA-t (biszfenolA) nem tartalmazó puha szilikonból készült. CE és ROHS tanúsítvánnyal rendelkezik.

Környezetbarát

Beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik - újratölthető USB C típusú kábelen keresztül.Energiatakarékos üzemmód - automatikusan kikapcsol 30 perc után, ha nem regisztrál mozgást.

Dekoráció

Tökéletes dekoráció nem csak a gyerekszobában.

Könnyen kezelhető

A távirányító segítségével kényelmesen, távolról is be- és kikapcsolhatja a szilikonlámpát, beállíthatja a fényerősséget és a színeket, távolról is beállíthatja a világítási időt.
Produse similare
Acest site utilizează cookie-uri.