Robot de bucatarie Bosch Serie 6, 1600 W, 5.5 L, Sistem 3D PlanetaryMixing, cantar digital integrat, Negru/Argintiu

SKU: 6091915
5015 81 lei
Stoc epuizat
Descriere
A Bosch MUMS6ZS13D 6-os sorozatú univerzális konyhai robotgépe nagy teljesítményű, 1600 wattos motorjával tökéletes ételeket varázsol a hozzávalókból, melyet szenzortechnológia és 1 g pontos mérleg támogat. Az intuitív kialakításnak és a 3D bolygókeverő rendszernek köszönhetően könnyen kipróbálhat új sütési recepteket. A Smart Sensor technológia automatikusan felismeri, ha az eredmény tökéletes, és automatikusan leállítja a készüléket. Így Ön a következő lépésekre koncentrálhat. Az érzékelő technológia a különböző alkalmazásokhoz igazodik, és kilenc automatikus program áll rendelkezésre a tojásfehérjehab, a friss tejszín, az élesztős tészták és kovászok, a laktózmentes krém, a muffintészta, a tészta- és rétes tészták, a növényi alapú krémek, a kevert tészták és az UHT krémek számára. A 3D PlanetaryMixing olyan gyúrást jelent, mintha kézzel gyúrnánk, a tökéletes tésztákért és a tökéletesen összekevert összetevőkért. A rendkívül erős, kiváló minőségű motor a legnehezebb tésztákhoz is alkalmas. Van egy extra lassú sebességfokozat a könnyű hajtogatáshoz, amely tökéletes a finom összetevők, például a tojásfehérje kíméletes hajtogatásához. A beépített, 1 g-os lépésekkel rendelkező mérleg ml-ben, ml tejben, ml olajban, oz-ban vagy fontban is mér, és tarafunkcióval is rendelkezik. A beépített időzítő visszaszámolja a feldolgozási időt. Így mindig láthatja, mennyi idő telt el, és hogy a tészta kellőképpen átgyúródott-e már. A kikapcsolási funkciónak köszönhetően egyszerűen megadhatja az időt, és az ételfeldolgozó automatikusan leáll, amikor a kiválasztott idő letelt. Az extra nagy, 5,5 literes, csiszolt rozsdamentes acélból készült tálba két fogantyúval akár 3,5 kg tészta vagy 2,5 kg nehéz kenyértészta is belefér. A fröccsenésvédő fedél törésálló és tartós, BPA-mentes Tritanból készült, és töltőnyílással rendelkezik. A fedél nem a tálhoz, hanem a keverőkarhoz van rögzítve, és a keverőkar felemelésekor kinyílik, ahonnan egyetlen kézmozdulattal eltávolítható. A MUMS6ZS13D 6-os sorozatú konyhai robotgép kifinomult részleteivel és kiváló minőségű kivitelezésével abszolút figyelemfelkeltő minden konyhában.

Sütés precízen

Tökéletes eredmények a Series 6 konyhai robotgéppel. Az érzékelővel vezérelt automatikus programok felismerik a különböző tészták szilárdságát, a tejszínhabot és a tojásfehérje felverését. A tökéletes állag elérésekor a készülék automatikusan leáll.

Grammra pontos

A beépített mérleggel az összetevők 1 g-os pontossággal mérhetők. Lehetőség van olaj, tej vagy víz milliliteres kimérésére is. Az információ unciában (oz) vagy fontban (lbs) is megjeleníthető. A mérlegelés a tálban és a készüléken egyaránt lehetséges.

Rendkívül nagy teljesítményű nagy mennyiségű tésztához és turmixokhoz

Végtelenül sokat vár a tészta gyúrására? Nem a rendkívül erős 1600 wattos motorral. Tökéletes eredményt biztosít, így még a nehéz tészták (akár 3 kg élesztőtészta) és a nagy mennyiségek (akár 3,5 kg süteménytészta) is gond nélkül feldolgozhatók. A turmixgép pillanatok alatt elkészíti a turmixokat. Minden hozzávalót különösen alaposan dolgoz fel.

Mintha kézzel gyúrták volna

A Series 6-os konyhai robotgép húz, emel és hajtogat - újra és újra - mindent a tökéletes tésztához. Még a nehéz tésztákat is könnyedén összegyúrja, és minden összetevőt tökéletesen összekever. Tökéletes tészta minimális erőfeszítéssel.

Extra nagy tál nagy mennyiségű tészta elkészítéséhez

Születésnapi partik vagy ünnepi vacsorák - olyan alkalmak, amikor egyszerre sok tésztát kell elkészítenie. Itt jön a képbe az extra nagy, 5,5 literes, szálcsiszolt rozsdamentes acél tál. Sok tészta egy lépésben - ez időt és takarítási fáradságot takarít meg. A tál akár 3,5 kg süteménytészta számára is ideális.

Műszaki adatok:
 • Keverőtál anyaga: rozsdamentes acél
 • Kapacitás: 5,5 l
 • Keverőtál tömege liszthez max.: 1,5 kg
 • Tészta feldolgozási mennyisége max.: 3,5 kg
 • Készülék méretei: 330 x 320 x 380 mm
 • Csatlakozókábel hossza: 110,0 cm
 • 3D bolygókeverés: Igen
 • Integrált skála: Igen
 • Előre választható feldolgozási idő: Igen
 • Programok száma: 10
 • Szenzoros vezérlés plusz: Igen
 • Parkolási pozíció: Igen
 • Fedélzár: Igen
 • Intelligens tartozékfelismerés: Igen
 • Nyomatékszint / nyomatékkapcsoló: Igen
 • Lágy indítás elérhető: Igen
 • Kábeltárolás: Kábelrekesz
 • Tartozéktáska: Nem
Beépített tartozékok: 1 x fedél, 1 x folyamatos szeletelő, 1 x rozsdamentes acél keverőtál, 1 x durva/finom reszelőtárcsa, 1 x finom reszelőtárcsa, 1 x vastag/vékony szeletelőtárcsa, 1 x professzionális tésztakampó, 1 x professzionális habverő, 1 x professzionális Flexi habverő.
Produse similare
Acest site utilizează cookie-uri.